электронные компоненты

Youtube channel

Video from TAO Federation

International Yoga Day in Latvia

Rehabilitācijas centrs TAO

TAO Federation

IHHRC.org

World Professional SPA Masters Federation

World Professional Healing Federation

Сергий Тао

Jogas Diena Yoga Day День Йоги

Latvijas profesionālās jogas federācija

World Professional Federation of Yoga Practitioners

International Experts Federation

Mariss Grunberg

International Human Health Research Centre

Александр Лахтионов

World Professional Astrology Federation

Vronska fonds Фонд СА Вронского


 

International Day of Yoga

Jogas Federacija

Gara Vasara

Omkar Group

Beautyschool

spa.lv

 

Mastic life

SPA school

Материалы

11, 12 и 13 ноября 2011 года в Риге И.И. Ветров проведет семинар " Пороки человека как его скрытые таланты "


Место проведения семинара: ул.Сколас 6, Рига, Латвия. «Еврейское общество», 3-й этаж, большой зал.
Время проведения: 11 ноября пятница с 18:00 до 21:30
12 ноября суббота  с 13:00 до 19:30
13 ноября воскресенье с 13:00 до 19:30
Стоимость: одной лекции 7 Ls, одного дня 14 Ls  Стоимость абонемента 30Ls.

Организатор: «AYURVEDA» тел:29639943, 26564407, 67273501,ул. Гертрудес 5

- Действительно ли это мой порок?
- А может это мой скрытый талант?
- Как преобразовать пороки в таланты?


Мы воспринимаем зло как враждебные силы.  В реальности же эти силы не питают по отношению к нам никакой вражды. Но как же не считать враждебными те элементы, которые нас отравляют или парализуют? Это совершенно нормально, что все, что преграждает наш путь, что тревожит наше сознание, предстает для нас как враг.

Окончательно ли это? Ведь раньше огонь, молния, вода, ветер были для человека врагами, и в борьбе с ними человек погибал... потому, что не знал как усмирять и использовать их.

Воспринимать порок как врага -  это наилучший способ лишить себя силы, и в то же время любое затруднение может стать фундаментом для вашего успеха и роста.

Порок, который человек не умеет использовать, остается пороком, но при правильном с ним обращении превращается в талант. Благодаря этой истине вы приобретаете фантастические способности, ничто больше не может вас остановить.

Игорь Иванович Ветров – практикующий врач, ведущий большую консультативную и научно-исследовательскую работу. Он является специалистом в области Аюрведической и Тибетской медицины, марматерапии, фитотерапии, астропсихологии и сигнатурологии, мантра, минералотерапии и музыкотерапии (традиции гандхарва-видьи). Под его руководством в центре «Дханвантари» прошло обучение множество врачей, специализирующихся в области альтернативной и восстановительной медицины.
И.И. Ветров проводит множество лекций, семинаров, курсов обучения по теории и практике Аюрведической медицины, традиции йога-сиддхов, медицинской и кармической астрологии.
С 1998 года он является научным консультантом и руководителем отдела восточной медицины компании «Аюрведа плюс», выполняет функции главного редактора в журнале «Аюрведа – наука жизни».
В 2003 году вышла книга И.И. Ветрова «Основы Аюрведической медицины». В 2010 году вышел альманах под редакцией И.И. Ветрова и Ю.В. Сорокиной «Аюрведа – искусство жизни»

С 2005 года И.И. Ветров является проректором по научно-клинической работе Санкт-Петербургского Государственного Института Аюрведической Медицины.

Семинар предназначен для широкой аудитории
2011. gada 11., 12. un 13. novembrī Rīgā Notiks I.I.Vetrova seminārs “Cilvēka netikumi kā viņa apslēptie talanti”

Semināra norises vieta: Skolas iela 6, Rīga, Latvija.“Ebreju biedrība”, 3.stāvs, Lielā zāle.

Norises laiks: 11.novembris, piektdiena, plkst. 18.00-21.30
12.novembris, sestdiena, plkst. 13.00-19.30
13.novembris, svetdiena, plkst. 13.00-19.30

Maksa: 7 Ls par vienu lekciju, 14 Ls par vienu dienu, abonementa cena 30Ls.

Organizators: «AYURVEDA» tel: 29639943, 26564407, 67273501, Ģertrūdes iela 5.

- Vai tiešām tas ir mans netikums?
- Varbūt tas ir mans apslēpts talants?
- Kā pārvērst netikumus talantos?


Mēs uztveram ļaunumu kā naidīgus spēkus. Patiesībā šie spēki neizstaro uz mūsu pusi nekādu naidu. Bet kā lai neuzskata par naidīgiem tos elementus, kas mūs saindē vai paralizē? Tas ir pavisam normāli, ka viss, kas norobežo mums ceļu, kas satrauc mūsu apziņu, stājas mūsu priekšā kā ienaidnieks.

Vai tas ir viennozīmīgi? Agrāk taču uguns, zibens, ūdens, vējš bija cilvēka ienaidnieki, un cīņā ar tiem cilvēks gāja bojā... jo nezināja kā apspiest un izmantot tos.

Uztvert netikumu kā ienaidnieku – tas ir labākais veids kā atņemt sev spēkus, tajā pašā laikā jebkuras grūtības var kļūt par jūsu izaugsmes un veiksmes pamatu.

Netikums, kuru cilvēks neprot izmantot, paliek par netikumu, bet pie pareizas attieksmes kļūst par talantu. Pateicoties šai patiesībai jūs iegūstat fantastiskas spējas, nekas vairs nespēj jūs apturēt.

Igors Vetrovs – praktizējošs ārsts, kas veic lielu konsultatīvu un zinātniski-pētniecisku darbu. Viņš ir Ajurvēdas un Tibetas medicīnas, marmaterapijas, fitoterapijas, astropsiholoģijas un signaturoloģijas, mantras, minerālterapijas un mūzikas terapijas (gandharva-vidjas tradīcijas) speciālists. „Dhanvantari” centrā viņa vadībā ir norisinājusies daudzu ārstu, kas specializējas alternatīvā un atjaunojošā medicīnā, apmācība. 

I.Vetrovs vada daudzas lekcijas, seminārus, apmācības kursus Ajurvēdas medicīnas teorijā un praksē, joga-sidhu tradīcijās, medicīnas un karmas astroloģijā.
Kopš 1998. gada I. Vetrovs ir zinātnisks konsultants un uzņēmuma „Ajurveda plus“ austrumu medicīnas nodaļas vadītājs, pilda žurnāla „Ajurveda – dzīves zinātne“ galvenā redaktora pienākumus.

2003. gadā ir iznākusi I. Vetrova grāmata „Ajurvēdas medicīnas pamati“. 2010. gadā tika publicēts almanahs I. Vetrova un J. Sorokinas redakcijā „Ajurveda – dzīves māksla“.

Kopš 2005. gada I. Vetrovs ir zinātniski-klīniskā darba prorektors Sanktpēterburgas Valsts Ajurvēdas Medicīnas universitātē.
Seminārs paredzēts plašai auditorijai
Joomla